Deze algemene verkoopsvoorwaarden regelen de aankoop en het gebruik van tickets voor de immersieve tentoonstelling "Atlantis - The Immersive Odyssey", georganiseerd door ActiveMe SRL. Door een online ticket te kopen, aanvaardt u deze voorwaarden volledig en zonder enig voorbehoud.


1. AANKOOP VAN TICKETS

1.1 Tarieven: De prijzen van de tickets worden vermeld op onze website (www.atlantis-expo.com) in euro's, inclusief btw, en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd door de organisator (ACTIVEME SRL).

1.2 Speciale voorwaarden:

Speciale tarieven (bijvoorbeeld voor personen met beperkte mobiliteit, senioren, kinderen of gezinnen) moeten worden gestaafd met officiële documenten bij de ingang van de tentoonstelling tijdens de toegangscontrole.

Reserveringen worden onder bepaalde voorwaarden geaccepteerd: per e-mail of telefonisch, gevolgd door een bevestiging per e-mail van de verantwoordelijke van de groep naar het e-mailadres info@atlantis-expo.com. De groep moet bestaan uit minimaal 15 personen om te kunnen profiteren van een groepstarief. De reservering moet per e-mail worden bevestigd minstens 5 werkdagen voor de bezoekdatum. Als het aantal personen op de dag van het bezoek minder dan 15 is, wordt het individuele tarief toegepast voor alle aanwezige personen.

Bijzondere voorwaarden voor schoolgroepen: er geldt een gereduceerd tarief per leerling en per leraar (één gratis leraar per groep van 15 leerlingen), ongeacht het aantal leerlingen.

De organisator bevestigt de reserveringen per e-mail, waarbij deze algemene verkoop-/reserveringsvoorwaarden worden bijgevoegd. Deze bevestiging omvat ook een offerte met een indicatief bedrag op basis van het aantal gereserveerde toegangskaarten.

De verantwoordelijke van de groep wordt uitgenodigd om de reserveringsinformatie in de bevestiging zorgvuldig te lezen en te bevestigen. Zonder reactie van de verantwoordelijke van de groep ten minste 4 werkdagen voor het bezoek wordt de reservering als geldig, definitief en verschuldigd beschouwd.

Op de dag van het bezoek moet de verantwoordelijke van de groep zich 15 minuten voor aanvang van de gereserveerde sessie aanmelden bij de receptie van de tentoonstelling met de bevestiging als bewijs.

Indien 48 uur voor het bezoek geen bevestiging van onze kant is ontvangen, dient u dringend contact op te nemen met de reserveringsafdeling op het nummer +32 (0)10 45 96 71 (ActiveMe & Guestbooster) of per e-mail info@atlantis-expo.com.

Bij vertraging op de dag zelf moet de verantwoordelijke van de groep het reserveringsteam minstens 2 uur voor aanvang van de sessie per e-mail of telefonisch op de hoogte stellen.

De organisator behoudt zich het recht voor om het tijdstip van de sessie aan te passen op basis van de dagplanning en zal de groepsverantwoordelijke hiervan op de hoogte stellen.

Betalingen voor groepen (+15 personen): De betaling van alle tickets moet verplicht aan het loket worden gedaan door de verantwoordelijke van de groep, 15 minuten voor aanvang van de gereserveerde sessie, op de dag zelf. De volgende betalingsmiddelen worden geaccepteerd: contant, met bancontact, maestro, visa debit-kaarten en creditcards (Visa, Mastercard).

Een betaling na het bezoek kan alleen worden geaccepteerd na overleg en akkoord van de organisatoren en de verantwoordelijke ter plaatse.

Betalingen per cheque en alle andere betalingsmiddelen worden niet geaccepteerd.

Annulering voor groepen (+15 personen): Annulering van een "Standaard" bezoek (buiten speciale evenementen of animaties) moet per e-mail of telefonisch aan de organisator worden doorgegeven, minstens 48 uur voor de geplande bezoekdatum. Bij annulering minder dan 48 uur van tevoren worden administratiekosten ter hoogte van 30% van het totale btw-bedrag van de oorspronkelijke en bevestigde offerte in rekening gebracht aan de verantwoordelijke van de groep.


2. PERSOONSGEGEVENS

Bij het online kopen van tickets moet u nauwkeurige, correcte, volledige en actuele informatie verstrekken. We gebruiken uw gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid voor het versturen van tickets en de promotie van onze activiteiten, waarbij de vertrouwelijkheid wordt gegarandeerd.

Bij de betaling bevestigt de koper automatisch de algemene verkoop- en privacyvoorwaarden.


3. TOEGANGSTICKET

3.1 Uitgifte:Na bevestiging van de betaling wordt uw ticket per e-mail naar u verzonden in PDF-formaat naar het eerder opgegeven adres tijdens het reserveringsproces, om af te drukken in staand formaat op wit A4-papier of zichtbaar weer te geven op uw smartphone.

3.2 Geldigheid:Het ticket is alleen geldig op de datum en het tijdstip dat is geselecteerd bij de aankoop. Het geeft recht op éénmalige toegang. De eerste persoon die het ticket presenteert, wordt beschouwd als de rechtmatige houder. De geldigheid wordt gecontroleerd bij de ingang met behulp van een scanner om de QR-code van uw ticket te lezen. Een ticket is slechts één keer geldig en voor één categorie persoon (volwassene, kind, jongere, persoon met beperkte mobiliteit, enz.). Het ticket moet in bezit van de bezoeker blijven tot de dag van het bezoek. De houder van het ticket kan een andere persoon zijn dan de koper.


4. BETALING

4.1 Bevestiging van de bestelling:Door uw bestelling te bevestigen, stemt u ermee in het aangegeven bedrag te betalen. Betalingen worden online gedaan met bankkaarten (bancontact, maestro) of creditcards (Visa, Mastercard) via het Stripe-betalingsplatform.

4.2 Betalingen voor groepen: Groepen moeten de betaling bij de kassa doen op de dag van het bezoek. Betalingen per factuur na het bezoek zijn mogelijk voor groepen na voorafgaande regeling met de organisator en/of de tentoonstellingsverantwoordelijke.


5. ANNULERINGEN EN WIJZIGINGEN

5.1 Annuleringen: Tickets worden niet terugbetaald, behalve in geval van annulering van het evenement door de organisator.

5.2 Wijzigingen: In geval van wijziging van de datum of het tijdstip van uw bezoek, neem dan vooraf contact met ons op via e-mail ( info@atlantis-expo.com ) om de beschikbaarheid te controleren.

Toegangstickets zijn geldig voor éénmalige toegang bij de controle op de datum en het tijdstip vermeld op het ticket.

Een ongebruikt ticket wordt niet terugbetaald of geruild.


6. AANSPRAKELIJKHEID EN VEILIGHEID

6.1 Aansprakelijkheid: Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in geval van verlies of diefstal van tickets. We behouden ons het recht voor om de toegang te weigeren in geval van ongepast gedrag.

6.2 Veiligheid: Reproductie of vervalsing van tickets is ten strengste verboden. U moet uw ticket veilig bewaren en het niet accepteren van onbekenden.

Door een ticket te kopen voor "Atlantis - The Immersive Odyssey", aanvaardt u deze verkoopvoorwaarden in hun geheel.

"Atlantis - The Immersive Odyssey" is intellectueel en exclusief eigendom van het bedrijf ACTIVEME SRL. Elke commerciële of openbare exploitatie van de inhoud en communicatie moet worden goedgekeurd en worden beoordeeld door de organisator.


De organisator,
ACTIVEME SRL Rue Granbonpré 11 1348 Louvain-La-Neuve BE 0842 057 691